0553558478

Onze tarieven

Tarieven

De overheid (in dit geval de NZa) heeft voor de verrichtingen het maximale tarief vastgesteld; meer mag een mondhygiënist niet in rekening brengen. Deze tarieven gelden voor behandelingen vanaf 1 januari 2018. Kijk op www.allesoverhetgebit.nl voor meer informatie over de tarieven.

Vergoedingen

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden de kosten van de behandeling door de mondhygiëniste geheel of gedeeltelijk als u een aanvullende tandartsverzekering heeft. Voor alle kinderen tot 18 jaar worden de behandelingen volledig vergoedt vanuit de basisverzekering.

Informeer altijd eerst bij uw zorgverzekering of uw behandeling bij de mondhygiëniste voor vergoeding in aanmerking komt.

Een indicatie van de te verwachten kosten hangt af van de aard van het probleem en de ernst van de staat van uw gebit. Dit zal tijdens het eerste consult met u worden besproken.

De tarieven binnen de tandheelkunde zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid.

Nota

De nota ontvangt u van Infomedics. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties. In de meeste gevallen wordt uw nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor kosten die niet rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd kunnen worden.

Contact

Asselsestraat 281
7312 CW Apeldoorn
055 355 84 78

Online een afspraak maken

Ook zonder doorverwijzing kunt u een afspraak maken bij onze praktijk